От известно време колата работи нестабилно на празен ход и освен това губи мощност.някой може ли да ми даде съвет на какво се дължи това.Колата е алфа 146 1,6 ТС
Известие
Collapse
No announcement yet.
нестабилна работа на празен ход
Collapse
X
-
Има вариант да е моторчето на празен ход да е ???Макар че днес след смяна на кабели,свещи и дебитометър, и на мен започнаха да ми играят оборотите под 1000 до кам 200,300 и след това пак на горе но ми казаха в моя случай че се натрупала грешка в комп. и сега сам оставил клемите на акумулатора да се рестартира компа.Ако пак не се оправи сам на диагностика утре!!!145 junior 1.4 16v 98
KARANJETO E NAYKA !!
-
Колега, добре дошъл във Форума!
Двете най-прозаични причини са свещи и калпав бензин.Освен това и умираща помпа.
Диагностиката дава най-точен отговор, но свещите и сам можеш да си ги провериш.
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Nikinew Покажи съобщениеВариатора, освен вс др и той ще е за смяна...щом се губи мощност на TS
Първо диагностика в КАДЪРЕН сервиз.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от valio 323 Покажи съобщениеА провери ли въздухопровода за евентуални цепнатини....sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от valio 323 Покажи съобщениеА провери ли въздухопровода за евентуални цепнатини....Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
Comment